Pokud jste se celou zimu těšili na dlouhé letní večery, určitě máte i nápady, jak s nimi naložit. Jedním z míst, která byste ale opravdu neměli minout, je holešovická restaurace Port 58. Ta pořádá každou středu, čtvrtek a pátek večeře formou tříchodových menu.

Přes léto jsou nejpopulárnější ty čtvrteční, kdy se pokaždé griluje venku. Grilování každý čtvrtek dokonce doprovází živá hudba. Sedět u toho můžete na prostorné zahrádce, kde je krásné designové posezení. Venkovní prostor je samozřejmě k dispozici i pro nejrůznější oslavy, parties nebo svatby.

Z venkovního posezení vidíte přímo na bylinkovou zahrádku, která kromě toho, že hezky vypadá, samozřejmě slouží i k dochucování pokrmů. Takový čerstvě utržený tymián nebo rozmarýn je s kouskem másla na právě ugrilovaném steaku opravdová lahoda. Každý večer se můžete těšit i na dokonalé dezerty a sorbety, které vás v parném létě příjemně zchladí. Proti horku můžete úspěšně bojovat i domácími ledovými čaji nebo skvělými limonádami s ovocem, bylinkami nebo citrusy. Za ochutnávku stojí i nová italská a kalifornská vína a oblíbený cider.

Sdílej:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Bookmarky.cz
  • Jaggni to!
  • Linkuj.cz!
  • MojeLinky.sk
  • MySpace
  • Pozrisi.sk
  • Top Články.cz
  • Twitter